Hvor Highschool RP kommer til live!
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Login  

Share | 
 

 Hvad er Warrington High?

Go down 
ForfatterBesked
Tigermis
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 10/01/17

IndlægEmne: Hvad er Warrington High?   Ons jan 11, 2017 5:41 pm

Warrington High er en skole som er placeret i nogle bjerge i et land ved navn Pluepon.  Skolen har en smuk udsigt fra alle sider, hvor man både kan se bjerge, vand og smukke skove. Det er et land som oplever skiftende vejr, og der kan derfor både være varmt og solrigt, men også koldt og sne. Skolen ligger rimelig isoleret og er derfor en kostskole. Det er en af de dyrere, og derfor mangler der heller ikke noget på skolen.  

3km fra skolen ligger der en lille by ved navn Fenworth. Den er et lille landsbyagtigt samfund, som består af små 500 mennesker. Her kan man finde diverse simple butikker såsom bager, smed, guldsmed, grønthandler, tøjforretning osv, men ikke noget stort og fancy. Eleverne er tilladt og komme her i weekenderne, så længe de har opført sig ordenligt og ikke skaber problemer derude. Den eneste måde at komme derhen på er ved at gå.
På skolen er der mange forskellige faciliteter, som eleverne og de ansatte kan nyde godt af. Det er tilladt for alle at bruge disse rum, medmindre andet er oplyst. Dog er det kun Lærer/Personale der må være på deres sovesal og lounge.
Udover de sædvanlige ting er her en liste over hvad skolen har at tilbyde:

Dojo:
Dojoen bruges af alle der har valgt en kampsportslinjen. Dog kan man også bruge den, hvis man bare dyrker lidt i fritiden.

Danselokale:
Dette er et lokale med spejle og stænger så dem der er interesseret i dans, har et område hvor de kan udøve dette.

Træningslokale:
Dette lokale mangler intet. Det har alt i udstyr som man kunne ønske sig hvis man har lyst til at træne.

Svømmehal:
Svømmehallen indeholder et kæmpe basin hvor man kan svømme lange baner. 1, 2, 3 og 5 meter vippe. Der er desuden en sauna, boblebad og varmt vands bassin.

Musiklokale:
Der musik lokale som har alt i instrumenter. Det er til fri benyttelse af alle elever på skolen, men kræver dog man behandler tingene ordenligt.

Kunstlokale:
Her kan du finde alt dit hjerte kunne begærer når det kommer til kunst. Diverse typer maling, farver, lærreder, papirer, ler, alt hvad du drømmer om.

Lounge:
Dette er et lækkert lokale som indeholder alt man kunne tænke sig som elev når man vil slappe af. Der er et kæmpe stort tv, diverse spillemaskiner, pool bord, jukebox, nogle lækre stole/sofaer og slå sig ned i. Ja alt hvad hjerte kan begærer når man trænger til at slappe af.

Bibliotek:
Kæmpe bibliotek som indeholder bøger om alt i verden. Alle elever kan frit låne bøger her, de skal bare sørge for at registere dette, og så forventes der at der er ro på biblioteket.

Teatersal:
Dette er en kæmpe sal med plads til mange. Nogle gange om året fremviser eleverne musicals eller andet de har arbejdet på i timerne. Det kan også være nogle der holder en koncert, eller at skolen vælger og hive nogle ind og lave et event for eleverne.

Skolen har nogle specielle linjer som eleverne kan vælge. Når man er på sådan en linje kan man komme med ud til diverse tuneringer, konkurrencer og lign. Og skolen afholder også fra tid til anden.

Liste over specielle linjer:
1. Kampsport
2. Dans
3. Musik
4. Sang
5. Sport (Her kan man vælge sig ind på andre som f.eks. svømning og fodbold)
6. Kunst
7. Drama/Teater

Alle lærere på skolen er højt uddannet og har speciale indenfor hver deres fag. På den måde sikres der at eleverne får den bedst mulige uddannelse med sig fra Warrington High.
Da Warrington High er en kostskole, er der selvfølgelig nogle rigtig lækre sovesale.  Disse er delt op efter hvilken årgang eleverne går på. Da det er en dyr skole, er alt selvfølgelig i orden her. De er alle med samme indretning men kan dog variere i farven. Derudover har alle værelser et tilhørende bad/toilet.

Skolen arrangere fra tid til anden specielle arrangementer som vil blive smidt op på en opslagstavle nede i fællesrummet. Det er også her eleverne kan nyde fritiden hvis de ikke gider være på lokalet.

Skolen har nogle regler som de forventer eleverne overholder.  Disse regler kan læses her: http://warringtonhigh.danskforum.net/t4-skolens-regler
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Hvad er Warrington High?
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Edderkopper.
» Cursed ~Kani~
» Hvad laver jeg dog?!?! //Zed//

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Warrington High :: Generel Information :: Information om Warrington High-
Gå til: